First, let's talk about you

Je hoort van andere ondernemers of marketeers dat ze hun meeste klanten uit Google halen. Ze boeken succes op succes. Ze halen steeds meer verkeer naar hun website, blog of webshop en hun producten, cursussen en diensten vliegen de deur uit. KA-TJING! 💸

Bij jouw gaat het daarentegen wat minder voor de wind. Je bezoekersaantallen vallen tegen en je moet hard werken voor het binnenhalen van klanten. Je vraagt je af of het dan toch aan je bedrijf ligt, of nog erger aan jezelf. Je denk misschien dat het toch aan de markt ligt en dat het simpelweg niet mogelijk is binnen jouw branche. Hoe dan ook: je wordt overweldigd door informatie en je ziet door de bomen het bos niet meer.

Misschien ben jij...

… vol goede moed je bedrijf begonnen maar is het toch niet zo gemakkelijk als je dacht om klanten te vinden.

… lukt het niet om maand-in-maand uit voldoende klanten te vinden om je bedrijf te laten groeien.

… bang om langzaam weg te zakken in de zoekresultaten van Google en ingehaald te worden door je concurrenten.

… toe aan een duidelijke future-proof marketing strategie die richting kan geven aan je marketing- en SEO activiteiten.

SEO expert

Samen werken we aan het succes van je website

Ik heb al tientallen ondernemers geholpen om beter gevonden te worden en meer klanten aan te trekken. Het lijkt me leuk om jou ook te helpen!

Marketing Made Easy

Toen ik bij een Digital Agency begon als Online Marketeer was het mijn taak om een business idee om te zetten in een succesvolle website. Makkie! Dacht ik maar in de realiteit bleek dat toch tegen te vallen. Ik wist niet precies hoe we bezoekers naar de website moest trekken, hoe we hoger zouden komen in Google en hoe we bezoekers konden omzetten naar klanten. 

Tegelijkertijd kon ik er geen genoeg van krijgen. Ik deed alles om de online wereld onder de knie te krijgen. Iedere week volgde ik trainingen en workshops en we werden iedere maand iets succesvoller. Uiteindelijk zijn we binnen één jaar van idee naar een lead generende online business gegaan, met een omzet waar we niet van hadden durven dromen. Ik werkte maandenlang aan de ideale SEO methode om moeiteloos en doelgericht klanten aan te trekken. Daarmee heb grote klanten geholpen en trainingen gegeven bij de tofste bedrijven.

tegelijkertijd besefte ik dat dit ook de reden is dat zoveel toffe bedrijven en ondernemers-dromen niet van de grond komen. Daarom zei ik mijn baan op en begon ik My Marketing School. Om andere ondernemers te helpen hun dromen waar te maken. Met My Marketing School wil ik ondernemers en marketeers helpen bij het creëren van een succesvolle en lead generende business. Dat doe ik door SEO en marketing simpel, leuk en praktisch te maken en tegelijkertijd te werken aan keiharde resultaten.

Zoekmachine optimalisatie
Meer klanten uit Google
SEO expert utrecht

Wist je dat...

… ik extreem onhandig ben? Lijkt het je leuk om een keer af te spreken? Grote kans dat ik iets laat vallen, mors of omstoot, zucht!

… mijn Shiba Milo de leukste maar ook de stoutste office dog is, en mij iedere lunch achter mijn bureau vandaan naar buiten trekt?

… ik het geheim van de D’s en T’s nog steeds niet ontdekt heb. Waarom maken we grammatica toch zo onnodig ingewikkeld/t/dt?