Je wilt aan de slag met SEO maar waar moet je beginnen? Je bent waarschijnlijk al druk genoeg met het runnen van je bedrijf of met de dagelijkse gang van zaken. En eigenlijk weet je niet precies wat je moet doen om je positie in Google te verbeteren. Of je hebt het één en ander gelezen en geprobeerd, maar de resultaten blijven achter. Maak je geen zorgen! Ik snap precies wat je bedoelt. Toen ik begon met SEO had ik geen idee wat ik moest doen en werd ik overstroomd met artikelen, blogs en video’s. Allemaal met nét een andere werkwijze en vaak snapte ik alsnog niet helemaal wat ik moest doen. Je bent dus zeker niet alleen!

Inmiddels heb ik tientallen ondernemers aan een heldere SEO strategie geholpen. Een strategie die zorgt voor een goede positie in Google, meer bezoekers naar je website en voor een continue stoom aan klanten. Wil je dit ook bereiken met SEO? Lees dan snel verder!

Een SEO beginners handleiding

Waarschijnlijk wil je aan de slag met SEO maar weet je niet precies waar je moet beginnen. Daarnaast wil je mooie resultaten behalen maar wil je daar niet te veel tijd aan besteden, je hebt het tenslotte al druk genoeg. Daarom heb ik een stap-voor-stap handleiding geschreven met een praktisch plan, heldere uitleg, handige tools en met mijn beste tips. Iedere maand schrijf ik een nieuw hoofdstuk.

SEO hoeft helemaal niet technisch of ingewikkeld te zijn. Zolang je de basis snapt en je weet wat je moet doen is het voor iedereen mogelijk om mooie resultaten te behalen met SEO.

Doe je mee?

Iedere maand komt er een nieuw hoofdstuk online met aan het eind een aantal praktische stappen die je zelf gemakkelijk kan doorlopen. Als je deze stappen doorloopt ben ik ervan overtuigd dat je al snel mooie resultaten gaat zien. Deze stappen nemen niet meer dan 3 uur per week in beslag. Zo komen we iedere maand een stapje dichterbij die mooie positie in Google. Doe je mee?

Inhoudsopgave

Hieronder vind je een overzicht van de hoofdstukken die ik momenteel geschreven heb.

Hoofdstuk 1: een praktische kijk op SEO

Met dit hoofdstuk leggen we de basis voor de SEO kennis die je in de volgende hoofdstukken gaat op doen. Ik leg SEO zo praktisch mogelijk uit en help zo veel mogelijk SEO fabeltjes uit de lucht. Ook als je al het een en ander weet van SEO kan dit hoofdstuk daarom interessant zijn. Aan het eind van…

Om de handleiding zo waardevol mogelijk voor je te maken ben ik benieuwd: Waar heb je het meeste moeite mee en wat begrijp je niet helemaal? Laat het hieronder achter in de reacties. Dan help ik je direct op weg en neem ik het direct op in de handleiding.

Mis ik nog iets in de handleiding? Laat het dan graag in de reacties achter.

Alvast bedankt voor je medewerking en heel veel succes met de handleiding!