Eerst even over jou

Herken jij je in onderstaande situaties?

Je hoort van andere ondernemers of marketeers dat ze hun meeste klanten uit Google halen. Ze boeken succes op succes. Ze halen steeds meer verkeer naar hun website, blog of webshop en hun producten, cursussen en diensten vliegen de deur uit. KA-TJING!

Bij jouw gaat het daarentegen wat minder voor de wind. Je bezoekersaantallen vallen tegen en je moet hard werken voor het binnenhalen van klanten. Je vraagt je af of het dan toch aan je bedrijf ligt, of nog erger aan jezelf. Je denk misschien dat het toch aan de markt ligt en dat het simpelweg niet mogelijk is binnen jouw branche. Hoe dan ook: je wordt overweldigd door informatie en je ziet door de bomen het bos niet meer.

  • Je hebt nog geen succesvolle website, blog of webshop…
  • Je krijgt niet genoeg bezoekers of je bent bang om ze langzaam te verliezen
  • Je vind het lastig om maand in maand uit voldoende klanten te vinden
  • Je verdient te weinig geld aan je website of je bent bang dat dit langzaam minder wordt…
  • Je wilt hoger scoren in Google of je bent bang om ingehaald te worden door je concurrenten
  • je wordt overweldigd door informatie en je ziet door de bomen het bos niet meer

Ik herken dit als geen ander. I’ve been there! Nog niet zo heel lang geleden trouwens.

Over My Marketing School

In één jaar van idee naar lead genererende business

Drie jaar geleden begon ik als online marketeer bij een Digital Agency. Aan mij de taak om een business idee om te zetten in een succesvolle website. Makkie! Dacht ik maar in de realiteit bleek dat toch tegen te vallen. Ik wist niet precies hoe ik bezoekers naar de website moest trekken, hoe ik hoger kwam in Google en hoe ik bezoekers moest omzetten tot klanten. 

Tegelijkertijd kon ik er geen genoeg van krijgen. Ik deed alles om de online wereld onder de knie te krijgen. Iedere week volgende ik trainingen en workshops en we werden met de maand succesvoller. Uiteindelijk zijn we binnen één jaar van idee naar een lead generende online business gegaan, met een omzet waar we niet van hadden durven dromen.

Ik werkte maandenlang aan de ideale SEO methode om moeiteloos en doelgericht klanten aan te trekken. Ik heb grote klanten geholpen met deze methode en trainingen gegeven bij de tofste bedrijven. Maar als ik dit kon waarom lukte het bij zoveel ondernemers dan toch niet?

Eind 2017 zei ik mijn baan op en begon ik My Marketing School. Met My Marketing School wil ik andere ondernemers en marketeers helpen aan een succesvolle en lead generende business. Dat doe ik door SEO en marketing simpel, leuk en praktisch te maken en tegelijkertijd te werken aan keiharde resultaten. 

Zoekmachine optimalisatie
Meer klanten uit Google
SEO expert utrecht

Ik heb gewerkt met o.a.

Meer over mij

Wist je dat...

… ik extreem onhandig ben? Lijkt het je leuk om een keer af te spreken? Grote kans dat ik iets laat vallen, mors of omstoot, zucht!

… mijn Shiba Milo de leukste maar ook de stoutste office dog is, en mij iedere lunch achter mijn bureau vandaan naar buiten trekt?

… ik het geheim van de D’s en T’s nog steeds niet ontdekt heb. Waarom maken we grammatica toch zo onnodig ingewikkeld/t/dt? 

SEO expert