My Marketing School

Ik help ondernemers aan een consistente stroom aan klanten en omzet. Dat doe ik door data gedreven marketing te combineren met een persoonlijke aanpak. Krachtige marketing draait allang niet meer om wie het hardst schreeuwt. Het komt voort uit een connectie met je doelgroep. Het draait om het begrijpen en bedienen van je klanten, niet om spammen en je schuldig voelen over wat je doet. Om de content en campagnes af te stemmen op het gedrag van de doelgroep gebruik ik de informatie die voortkomt uit data (denk bijvoorbeeld aan Google Analytics). Die informatie leidt vervolgens tot een efficiënte online marketing aanpak die aansluit bij jouw bedrijf en bij jouw doelgroep. Zo hoef je niet harder te werken om klanten binnen te halen maar werk je slim en gefocust.

ervaringen van andere

Over Kelly

Ik weet nog goed hoe ik als beginnende online marketeer bij een Digital Agency volledig kon verdrinken in alle informatie. Mijn eerste taak was om een business idee om te zetten in een simpele marketing strategie. Makkie! Dacht ik maar in de realiteit bleek dat zeker niet vanzelf te gaan. Ik wist niet waar ik moest beginnen, ik zag door de bomen het bos niet meer en ik wist niet of het überhaupt effect zou hebben. Tegelijkertijd kon ik er geen genoeg van krijgen. Ik deed alles om de online wereld onder de knie te krijgen. Iedere week volgde ik trainingen en workshops en we werden iedere maand een stukje beter. Uiteindelijk zijn we binnen één jaar van idee naar een lead generende online business gegaan, met een omzet waar we niet van hadden durven dromen. Maar, dat is niet vanzelf gegaan. Nu een aantal jaar verder, wil ik ondernemers al die moeite besparen en helpen om grip te krijgen op hun online marketing activiteiten.

Met My Marketing School zorgen we ervoor dat jij de online marketing expertise hebt om voor een consistente stroom aan klanten te zorgen en zo je bedrijf naar een volgend niveau te tillen. Met My Marketing School wil ik online marketing simpel, leuk en praktisch maken voor ondernemers terwijl we tegelijkertijd werken aan keiharde resultaten.

Nu ben ik benieuwd naar jou! Welke doelen zou jij willen bereiken? Waar loop je met online marketing tegenaan? Laat het me weten en dan kijken we samen of ik je daarbij kan helpen.

Laat het me weten