Hoofdstuk 1: een praktische kijk op SEO

Met dit hoofdstuk leggen we de basis voor de SEO kennis die je in de volgende hoofdstukken gaat op doen. Ik leg SEO zo praktisch mogelijk uit en help zo veel mogelijk SEO fabeltjes uit de lucht. Ook als je al het een en ander weet van SEO kan dit hoofdstuk daarom interessant zijn. Aan het eind van dit hoofdstuk hoop ik dat je SEO met hele andere ogen bekijkt en dat je erachter bent gekomen dat SEO helemaal niet zo technisch en ingewikkeld is als het nu misschien nog lijkt. Pak je favoriete drankje erbij, dan kunnen we snel beginnen!

SEO beginners handleiding

Waarschijnlijk wil je aan de slag met SEO maar weet je niet precies waar je moet beginnen. Daarom heb ik een stap-voor-stap handleiding geschreven met een praktisch plan, heldere uitleg, handige tools en met mijn beste tips. Iedere maand schrijf ik een nieuw hoofdstuk. Doe je mee?
 

Linkbuilding handleiding: alles dat je moet weten over linkbuilding

Linkbuilding is een goede strategie om je website hoger te laten ranken in de zoekresultaten van Google. In deze hands on linkbuilding handleiding zie je hoe je stap voor stap op een leuke en gemakkelijke manier kunt linkbuilden. Van begin tot eind. Met alle informatie die je nodig hebt om te beginnen met het opbouwen van links naar je website.

SEO: Uitbesteden of zelf doen?

SEO. Kan je dat nou het beste zelf doen of is het slim om SEO uit te besteden? En kan je SEO ook gedeeltelijk uitbesteden bijvoorbeeld? Dat is voor ieder bedrijf verschillend. Ik help je graag om inzicht te krijgen in wat de beste optie is voor jouw bedrijf.

Join the club

Laat je gegevens achter en krijg toegang tot gratis tools en templates voor jouw online marketing strategie.

Let's talk