Google Ads beheer

Krachtige Google Ads campagnes draaien allang niet meer om wie het hardst schreeuwt. Ontdek wat belangrijk is en krijg een continue stroom aan klanten uit Google Ads.

Campagnes die prikkelen

Krachtige Google Ads campagnes draaien om het begrijpen en bedienen van je doelgroep. Ze draaien om de juiste boodschap, op het juiste moment, aan het juiste publiek. Door data gedreven marketing te combineren met een persoonlijke aanpak help ik ondernemers aan een continue stroom aan klanten. 

minder budget, meer conversie

Met Google Ads speel ik met name in op de do-fase — het moment waarop potentiële klanten een concrete commerciële behoefte hebben. Ze weten wat ze willen kopen en zijn ervan overtuigd dat jij, of je concurrent (!), de beste aanbieder is. Door met efficiënte campagnes in te spelen op het gedrag van potentiële klanten wordt het advertentiebudget optimaal benut. Deze aanpak heeft bij mijn klanten geleid tot een kostenbesparing van soms wel 80%. Tegelijkertijd zorgt dit ervoor dat Google Ads bij mijn klanten het kanaal is dat voor de meeste omzet zorgt.

ervaringen van andere

Maandelijkse vreugde dansjes

Google Ads is voor mij een soort spel. Het type spel waarbij je jezelf blijft uitdagen om je persoonlijke record te verbreken, en een klein vreugde dansje doet wanneer dat wederom is gelukt. Het doel van “het spel” — jouw budget zo goed mogelijk inzetten om zo veel mogelijk conversies te genereren voor zo min mogelijk kosten. Dat vreugde dansje kan ik wel alleen doen maar het is veel leuker om samen te doen. Daarom deel ik iedere maand de resultaten, gewoon in mensentaal. Zo kunnen we samen kritisch naar de campagnes blijven kijken en blijven verbeteren. Op die manier haal jij je investering er dubbel en dwars uit.

Gratis Google Ads Scan

Klaar voor resultaat?

Ben je benieuwd of jouw campagnes rendabel zijn? Wil je weten hoe we binnen jouw Google Ads account voor meer conversie kunnen zorgen? Benieuwd naar de Google Ads strategie die aansluit bij jouw bedrijf en doelgroep? Ik help je graag verder met een gratis scan van jouw Google Ads account.

Ontvang een gratis scan